• Ontspanning
  • Talent
9 oktober 2022

Volwassen prestatie op OHR Huldenberg : 0-2

Het was zaterdag avond een stevige wedstrijd in Huldenberg.  Door de afwezigheid van Joris Luyten, nam Maxime Spaey de “5” voor zijn rekening en kwam Wietse Laeremans centraal in de ploeg.  En Ayoub nam de plaats in van de zieke Thibaut Dochez.

Wij waren van in het begin voetballend toch wel de betere ploeg, maar Huldenberg ging steeds stevig in duel. Het werd dan ook een eerste helft op het scherp van de snee.  Verdedigend stonden we zeer goed en aanvallend waren we regelmatig dreigend.  Halfweg de eerste helft kon Wout Bache een mooie voorzet van Maxim Spaey met een krachtige kopslag binnenkoppen wat ons verdiend op voorsprong bracht. Even voordien had Joren Nijs al een bal op de binnenkant van de paal geplaatst. De voetbal- en werkkracht van PJ Beeken en Ilias Benamar zorgden ervoor dat we regelmatig mooie combinaties op de mat konden leggen.

De tweede helft ging OHR op zoek naar de gelijkmaker, maar ze konden ons amper of niet uit verband spelen. Integendeel, de betere kansen waren voor KHO.  En nadat Azeddine Zaidi de bal kon binnenkoppen na een mooie actie van PJ Beeken, hadden we toch de verdiende 0-2 vast.  Daarna viel de partij wat stil omdat OHR niet bij machte was om ons in moeilijkheden te brengen.

De kansen op 0-3 werden evenwel niet benut, maar uiteindelijk toch een meer dan verdiende 0-2, zodat we zeker mee op kop blijven in onze reeks.  Een domper was wel het uitvallen in de laatste minuten van Maxime Spaey, die we waarschijnlijk met een enkelblessure een aantal weken kwijt zijn. Zeker een proficiat voor het ganse team voor deze gave prestatie.

Volgende weekend thuismatch tegen FC Herent, zaterdag om 20u00.  Supporters, allen op post !!