• Talent
24 juli 2024

Tweede oefenwedstrijd : 1- 3 tegen RAS Saintoise

RAS Santoise is een team uit de Waalse eerste provinciale en bleek inderdaad een goed en stevig team, waar we het moeilijk tegen hadden.

We hadden wel meestal de bal, maar tot echte kansen kwamen we niet in de eerste helft – nochtans hadden we wel enkele beloftevolle aanvallen, meestal over rechts via Arnaud Michiels, die net niet konden afgerond worden.  Op tegenaanval glipte hun aanvaller door het buitenspelval en kon de 0-1 aantekenen. Kort voor de rust werd het 0-2.

Met een gewijzigd elftal gingen we in de tweede helft op zoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er ook via een mooie intikker van Bocevski na assist van Nicolas Mubenga. Verder kwamen we niet en kort voor tijd scoorde Saintes de 1-3.

Toch een goede oefenmatch op een stevig tempo.

In principe is de eerstvolgende wedstrijd nu de wedstrijd na de stage op 4 augustus om 18u op Rhodienne, in het kader van de Beker van Brabant.