• Ontspanning
  • Talent
20 juli 2024

Eerste oefenwedstrijd A-elftal tegen Tempo Overijse gaat met 0-2 verloren

Onder een drukkende hitte werd deze eerste oefenwedstrijd voor beide teams afgewerkt op een gezapig tempo.  Onder impuls van Gilles en Thibaut had KHO wel enkele kansen in de eerste helft, maar scoren lukte net niet.

Ook Overijse kon af en toe dreigen, maar stuitte ook op onze doelman Cedric Potdevin.

Kort na de rust werd het dan toch 0-1.  Wij hadden dan opnieuw enkele goede momenten van dreiging, meestal via Arnaud Michiels.  Het werk uiteindelijk toch 0-2, maar de uitslag is hier duidelijk van minder belang. Het belangrijkste is dat onze ganse kern minuten kon maken, op uitzondering van de spelers die nog in vakantie zijn (Maxim Spaey, tom Christiaens en Martijn Vandervorst) en enkele spelers die nog in kwetsuur zitten (Jitse Dupont en Arno Meeus).

Komende dinsdag oefenwedstrijd om 20u thuis tegen SAINTES.