• Ontspanning
  • Talent
8 september 2024

We maakten het ons moeilijker dan nodig, maar toch 2-1 winst

Na het gelijkspel in Bertem,  wilden we echt wel de drie punten thuishouden tegen Cr. vissenaken.

Met een aantal snelle en mooie aanvallen hadden we zeker veruit het betere van het spel in het begin. Dat werd ook beloond na 15 mn met een mooi doelpunt van Thibaut Adams na een scherpe voorzet van Arnaud Michiels. Ondanks verschillende kansen bleef het voorlopig 1-0, tot een van de weinige keren dat Vissenaken de neus  aan het venster kon steken, ze de 1-1 konden scoren.

Zowel voor de rust als na de rust hadden we dan meer dan voldoende kansen, maar scoren lukte niet meer. Tot een kwartier voor tijd de ingevallen Bocevski kon scoren na een scherpe voorzet van Kevin Vanloock.

De uitslag van deze wedstrijd had ook perfect 7-2 of zo kunnen zijn, maar we hielden het bij 2-1 winst. Met deze driepunter komen we toch al in de linkerkolom…..nu zaterdag opnieuw thuis tegen SK Nossegem (met Timothy Salvi en Gilles Puttevils)….